Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» За дома» Интериор»
Печат

Мултифункционалност в ежедневието

Дори да не сте от хората, които лесно се привързват към вещите си, с годините всеки от нас започва да трупа доста ненужни неща. А понякога е трудно да се отървем от тях, просто защото носят в себе си някакъв спомен за отминал хубав момент. Ако все пак искате да поосвободите място вкъщи, така че да си създадете едно уютно и приятно просторно пространство, ще трябва да направите някои жертви.

В случай че домът ви е с малка квадратура, ви съветваме да се доверите на мултифункционални мебели с по-изчистен, но достатъчно ефектен дизайн. Предложението ни е идеално за тавански стаи или за жилища, съставени от едно помещение. Без значение на какво пространство се разполагате, всеки иска да има обособени дневна и спалня. Ако обаче реалността ви притиска, вземете диван, който може да се превърне в удобна спалня. Само че не от тези, които се разтягат и са ужасно неудобни.

Вижте снимката!

Тази мебел, съставена от отделни меки части, които могат да бъдат аранжирани във формата на маса, диван, спалня или интересно пространство за отмора, изглежда идеално. Необходима ви е само една ракла за завивките и един гардероб за дрехите и вече разполагате с всичко необходимо за живеене, при това на много малко пространство. И най-важното – не са ви необходими отделни стаи, защото всичко се побира в една. В другия й край ще остане достатъчно място и за един кухненски бокс.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha