Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Здраве» Енергия»
Печат

Банани и стафиди за по-добър фитнес резултат

Снимка: www.version.lt

Летният сезон като че ли е времето, в което дамите отделят най-много време на външния си вид. Дрехите започват да стават все по-оскъдни, комплексите – все по-видими. Именно тогава представителките на нежния пол се активизират във фитнес залата. Но за да постигнете по-добър ефект по време на упражненията, специалистите съветват да облекчите процеса на отслабване с някои храни.

Според американската асоциация на диетолозите, а и не само според тях, не е хубаво да се подлагаме на крайни диети. Напротив, изследванията им показват, че има продукти, които стимулират работата на организма и изгарянето на мазнини по време на упражненията. Сред тях са бананите, които помагат за увеличаването на енергийните нива и за ускоряването на обмяната на веществата. Не са за подценяване преди тренировка също и стафидите, тъй като те подобряват загубата на течности. Освен това са богати на естествени захари, които дават сила на тялото.

В случай че сте попрекалили с натоварването и имате мускулна треска, наблягайте на сока от нар. Дори само една чаша може да направи чудеса.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha