Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Здраве» Енергия»
Печат

Пушачи, пийте чай

Снимка: http://www.quickhealth.net/

Пушенето освен че е много вреден навик, е също така и много досаден. Да не говорим за това, че се отразява лошо на кожата, на зъбите, нервната система и въобще на цялостното здравословно състояние. И макар че звучи доста смело като твърдение, психолозите отдавна доказаха, че пушат слабите хора с ниско самочувствие, защото така бягат от проблемите.

Ако имате силно желание да се справите със своята пристрастеност и да си осигурите по-свеж и красив вид, предлагаме да се погрижите за себе си с допълнителни средства. За намаляване на рисковете от възможни болести лекарите съветват редовно да пиете чай и кафе, защото тези напитки подобряват състоянието на кръвоносните съдове и сърцето. Като допълнение редовното пиене на ободрителните напитки помага за повишаване на степента на защита от различни съдови патологии.

Чаят намалява риска от инсулт при пушачите, доказаха учени от Каролинския институт в Швеция. Мозъкът получава защита от атеросклероза, особено при мъжете. Тези напитки имат силни антиоксидантни свойства, които предотвратяват отрицателните последици, причинени от тютюнопушенето. 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha