Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Здраве» Красота»
Печат

Измислиха бонбони за отслабване

Повечето дами непрекъснато търсят тайната на идеалната фигура и се подлагат на изтощителни тренировки, несъвсем проверени медикаменти и нездравословни диети, по време на които или не се хранят, или хапват някакви ужасно безвкусни неща. Само че нали красотата изисква жертви, така че ако се налага малко да погладуваме в името на това да се превърнем в апетитна гледка за мъжките очи, защо не?

Много просто - защото няма смисъл да стресираме организма си с подобни крути мерки, особено откакто измислиха шоколадови бонбони за отславбане. За този сладък вариант за топене на калории можем да благодарим на украински учени от Луганския национален университет Тарас Шевченко. След множество изследвания със спортисти било установено, че този уникален десерт помага на организма да изгори излишните калории и всеки може да избира между три варианта в зависимост от това кой спорт предпочита - Импулс, Драйв и Спортна енергия.

Истинският състав на сензационните бонбони се пази в пъна тайна. Все пак се посочва, че съдържат сушени кайсии, ядски и стафиди. Бонбоните не са получили одобрението на диетолозите и останалите специалисти, но въпреки това техният автор вече ги е пуснал в продажба. Цената на малка кутия е 10 долара, пише Росбалт Украйна.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha