Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Здраве» Красота»
Печат

Как да влезем във форма за лятото

Снимка: bTV

Предаването на bTV Високи токчета тази неделя от 12:30, в последното си издание за сезона, ще е посветено на вечната борба на дамите, а и на някои господа - тази с килограмите. Макар че тази седмица темперетурите значително се понижиха и едва ли някой мисли за разсъбличане, времето на оскъдната премяна наближава и затова трябва да се погрижим за себе си и за приятната гледка на околните.

В тази нелека задача може да помогне и един на пръв поглед доста спокоен спорт като голфа. Как точно, ще разкрият голф легендата Пол Макгинли и "оцелелият" след "заточение" на далечен остров Станислав Илиев-Финфо. С ще ни срещнат водещите Ива Дойчинова и Юлияна Дончева, за да разкрият, че най-голямата заблуда за голфа е това, че е елитен и недостъпен. Според последните световни тенденции очевидно не е така, защото страстта и емоцията може да бъде изпитана от всекиго.

Голфът става все по-популярен и у нас, като определено негови любители има не само сред т.нар. елит. А причината е, че той е сред начините за постепенно възвръщане на формата, при това с игра даваща несравним досег с природата.

Но ако все пак сте леко скептично настроени към тази възможност, можете да се възползвате от специалната здравословна програма Подобри себе си на бившия състезател по кану-каяк Финдо. Разберете и защо е важно всеки да избере своя индивидуален начин да се тонизира, като с това получите полезни съвети за това как да балансираме между натоварения седмичен график и заваните физически игри през уикенда.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha