Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Здраве» Красота»
Печат

Тайландски трикове за подмладяване

Снимка: http://iwoman.bg

Колкото и странно да звучи, традиционният метод за подмладяване в Тайланд включвал терапия с шамари. Там също удряли и дупето с юмруци, за да се стегне. Жените пък пляскали гърдите си, за да ги уголемят.

Подобен тип третиране на кожата – шамари в комбинация с мачкане и масажи, безотказно премахвал бръчките и свивал порите, пише в. DailyMail.

Този нетрадиционен козметичен трик вече се предлага в салон за красота в Сан Франциско. Собствениците твърдят, че са първите природолечители на Запад, използващи силата на шамарите. Освен това услугата не е никак евтина. За 15-минутна терапия суетните дами трябва да плащат солидната сума от 350 долара. Резултатите обаче се виждали веднага и клиентките оставали изключително доволни.

В интерес на истината досега никой не е доказал научно подмладяващия ефект на плесниците. Все пак лекарите признават, че те могат да „подобрят кръвообращението и да предизвикат здрава руменина”. Най-важното за постигането на положителен ефект е да се прави с отпуснати ръце и прибрани пръсти. Добре е терапевтът да не носи бижута, защото иначе може да се получат наранявания.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha