Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Здраве» Спорт»
Печат

Танцувай с Алфредо Торес тази събота

Атрактивният кубински танцьор и хореограф Алфредо Торес кани всички почитатели на изкуството да потанцуват с него тази събота в City Center София. Там за девета поредна година ще се проведе Fanta Dance Festival, на който ще се обединят две на пръв поглед доста далечни едно от друго течения в танците – латино и хип-хоп. 

Един от най-добрите инструктори у нас и неговият екип обещават невероятно забавление. В програмата са включени много изпепеляващи мелодии и горещи движения в ритъма на салсата, афро румбата, зумбата. В шоуто ще се включат представители на Alfredo Style, Dance Academy и Planet Dance Studio, както и Михаела Иванова, Зорница Матева и Люба Здравкова от Valantine’s Zumba Team. Imbalanced Dance Team, Streat Salseros и Коста и Славея също ще демонстрират завидни умения.

Гответе се за бляскави перформънси и не забравяйте, че шоуто започва точно в 11:00 в централното фоайе на CCS. Входът за всички любители на танците е свободен. А ако и вие пожелаете да се поразкършите и да получите няколко урока по салса, латино  или стрийт и MTV танци, можете да го направите в три сесии – от 11:10 до 12:00, от 12:45 до 15:30 и от 16:00, когато ще бъдат представени т.нар. улични танци.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha