Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Здраве» Спорт»
Печат

Коензим Q-10 - Изворът на младостта

Снимка: VipFood.bg

Коензим Q-10 е изключително важен компонент, участващ в структурата на нашите клетки.
Една от основните функции на този специфичен мастноразтворим витамин е да стимулира производството на енергия.

Той оказва ефективна антиоксидантна защита на мозъка и тялото, поддържа сърдечно-съдовата система, спомага за намаляването на теглото и удължава живота.

С възрастта нивата на производство на Q-10 намаляват, в следствие на което процесът на преобразуване на мазнините и захарта в енергия се възпрепятства. Добавянето на Q-10 подобрява метаболизма и спомага за намаляване на теглото.

Това витаминоподобно вещество се препоръчва при сърдечни проблеми, високо кръвно налягане, при високи нива на лош холестерол, диабет, парадонтити и проблеми с венците, мигрена, Паркинсон, както и в борбата със стареенето.

Синтезът на Q-10 протича в черния дроб на всички бозайници, а известни количества могат да бъдат открити и в структурата на растенията.

Комбинирането на малки дози Q-10 и Омега 3, Омега 6 и Омега 9 полиненаситени мастни киселини, спомага за удължаване на живота на организма, както и в лечението на различни видове рак.

При рак на простатата, дебелото черво и гърдата, Q-10 приеман в същата комбинация, заедно с водорасли, бета-каротин, Витамин С, Витамин Е и селен и в по-големи дози може да доведе до пълна ремисия.

При хора със заседнал начин на живот и наднормено тегло, допълнителният прием на този ензим може да доведе до подобряване на сърдечно-съдовата дейност, както и до значително подобряване на метаболизма и намаляване на телесното тегло.

www.VipFood.bg
 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha