Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Здраве» Спорт»
Печат

15 минути сутрешно освежаване

Снимка: http://candidkerry.wordpress.com/

Много хора оправдават липсата си на спортна активност с напрегнатото си ежедневие. Но както всички добре знаят, спортът е здраве. Затова ви предлагаме едно кратко сутрешно освежаване, което ще ви отнеме не повече от 10-15 минути. Резултатът си заслужава, защото ще ви помогне да се чувствате свежи и енергични за целия ден.

Факт е, че създаването на навик за сутрешна тренировка е много трудно. Повечето хора предпочитат да се поизлежават, спокойно да си пият кафето и да си хапнат вкусна закуска. Само че, както вече споменахме, упражненията са полезни и се отразяват на цялостния начин на живот. Затова можете да започнете с кратки разходки, което със сигурност няма да ви се стори като тренировка, но бъдете сигурни, че има ефект. Може и да не го правите всяка сутрин, но е хубаво да го правите, когато можете или когато нямате време за други упражнения.

Йогата също е добро решение, за да се уверите, че мускулите ви са се разтегнали, гъвкави са и сте тонизирани за деня. Освен това йогата избистря мозъка и ви подготвя за други натоварващи упражнения. С нея можете или да започнете, или да приключите сутрешното си освежаване като я комбинирате със силова тренировка. Някои хора забравят за мускулите и се съсредоточават върху кардиото. Но ако искате да сте във форма и да сте стегнати, не правете тази грешка.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha