Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Кино»
Печат

Очаквай неочакваното

Случайно попаднах на Очаквай неочакваното в кинопрограмата и си помислих: „поредната” комедия за предродилните мъки.

Филмът, създаден по бестселър, издаден в 16-милионен тираж, пресъздава настроенията на няколко двойки по време на бременността. Има от всичко по малко – двойка, която осиновява етиопско дете; млади влюбени, които се радват на рожба след първата среща; семейство, което след двугодишни опити успява да стигне до заветното бебе. Разбира се, типично по холивудски има и двойка застаряваща спортна звезда и млада блондинка (Бруклин Декър).

Но Очаквай неочакваното е калейдоскопична мозайка на цялото съвременно общество по време на най-важния период в човешкият живот – подготовката за родителската отговорност. Трагикомичните случки на героите и препятствията, пред които се изправят бъдещите майки и татковци, ни карат да се засмеем, замислим, просълзим. Паралелното представяне на няколко напълно различни двойки в един и същ „бременен” период обогатява сюжета и прави заглавието уникално.

Това не е лента за тежката бременност, нито за леката, нито за осиновяването или за преждевременния аборт. Това е филм за всичко това и още много, за надеждата и вярата в себе си и човека до теб, за важната крачка да създадеш и отгледаш човешко същество. Режисьорът Кърт Джоунс прекрасно е уловил емоциите на своите герои, а невероятният актьорски състав е поредното доказателство, че Очаквай неочакваното е история, от която можем да очакваме огромна доза добро настроение.

В ролите: Камерън Диас, Матю Морисън, Ана Кендрик, Дженифър Лопес, Бруклин Декър, Елизабет Банкс, Крис Рок

 

Снимки:
Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha