Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Книги»
Печат

Бийбър с автобиографична книга

Снимка: Егмонт България

Скандалният изпълнител Джъстин Бийбър напоследък е доста активен откъм създаването на клюки. Колко от тях са верни, ще търсим с помощта на издателство Егмонт България, което ни представя втората му автобиографична книга – Това е само началото.

Четивото, посветено на един от най-известните тийн изпълнители в света, започва от първите му стъпки в музиката. Роден е на 1 март 1994 г в Стратфорд, Канада. През първите години от живота на таланта всичко е доста объркано, но открива спасение от житейските перипетии в различни спортове – хокей, футбол, шах, а после в музиката. Започва да пее, когато е на 12 години, а само дванадесет месеца след това вече е интернет сензация благодарение на клиповете, които качва с майка си в YouTube.

Сега може да се похвали с милиони почитатели, концерти в различни точки на планетата, страхотни песни и пет платинени албума. Признава, че където и да отиде, хората го посрещат с много обич. Е, друг въпрос е, че понякога той им отговаря с голямо закъснение за концертите, но успехите му са безспорни. А според специалистите тепърва го очакват истински сериозните върхове в кариерата, така че след време със сигурност ще има продължение на автобиографията му.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha