Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Книги»
Печат

Доброто и злото в съдбовна среща

Снимка: Ентусиаст

Някогашната актриса Джени Даунам представя своя интерпретация на вечната битка между доброто и злото. В центъра на всичко стои силата на предизвикателството да направиш правилния избор, та дори ако се налага да платиш висока цена за него. Авторката кара любовта и насилието да кръстосат шпаги, докато се опитват да оцелеят в бурните води на семейната лоялност, социалния живот, правната система, работата и училището.

Трогателно откровеното четиво разказва за Майки, които се бори с всички сили да спаси семейството си. Но нещата все не се получават - баща му ги изоставя, а майка му се пропива и през повечето от времето стои затворена в стаята си. Затова на младежа му се налага да носи отговорност за двете си сестри - малката Холи и 15-годишната Карин. И докато си мисли, че що годе се справя с положението, разбира, че Карин е била изнасилена от по-голямо момче на едно парти.

Справедливостта трябва да възтържествува и понеже явно никой няма намерение да се погрижи за това, Майки сам тръгва да търси възмездие. Тогава среща Ели, която живее с брат си Том и родителите си в голяма скъпа къща. Оказва се, че именно това момче е обвинено в изнасилването на Карин. Разбира се, неговата версия за случилото се не включва никакво насилие. По думите му момичето дори само се предложило, защото било пияно, но когато изтрезняла и се разочаровала, че всичко е само за вечерта, измислила историята с престъплението.

При така създалата се ситуация изглежда Майки и Ели трябва да са смъртни врагове, защото кой не би повярвал на най-близките си хора. На любовта обаче не можеш да заповяда. 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha