Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Книги»
Печат

Необвързани момичета

Снимка: Хермес

В последния ден от месеца Хермес ще зарадва почитателките на леките дамски романи, написани с изтънчено чувство за хумор. Издателската къща представя новата книга на една от любимите писателки на родната публика Джейн Кастело – Необвързани момиче.

През темите, които са попадали в полезрението на британската авторка, са любовта, бракът и взаимоотношенията между хората. Героините й обикновено преследват мечтите си докрай и предстои да видим дали и в новата й творба е така. 

В центъра на събитията този път е 28-годишната Саманта Брукс, която е абсолютно убедена, че търсенето на принца най-накрая е приключило. Идеалният мъж е свободолюбивият Джейми, който мечтае да обиколи света, а с тези планове бракът и децата някак не се връзват.

И докато Сам се надява, че все някак ще промени мнението на приятеля си, един ден съвсем неочаквано той я зарязва. И макар че всички са срещу него в това важно решение, мъжът е непоколебим и си взима еднопосочен билет за Перу, където да си припомни колко вълнуващ всъщност може да бъде животът.

Влюбената жена обаче не е готова да го изгуби. Затова впряга в постигането на целта си усилията на своите най-добри приятелки Ели и Джен. Проблемът е в това, че разполагат само с три месеца, за да реализират плана си, включващ съблазняване, интриги и интернет запознанства с привлекателни мъже.

Хермес, 14.95 лв

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha