Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Книги»
Печат

Пускат автобиографията на Терминатора на български

Един от най-внушителните откъм физика представители на Холивуд - Арнолд Шварценегер, който в момента е у нас заради снимките на Непобедимите 3, е преминал през различни перипетии в живота си. Тръгва от нищото в бедно австралийско семейство с мечтата да покори Щатите.

С много труд и непресъхваща амбиция да докаже на света, че заслужава да бъде известен, Арни става Мистър Олимпия едва 21-годишен. По това време вече живее в Лос Анджелис и само за няколко години става най-великият състезател по бодибилдинг в света.

Десетилетие след тези постижения пък вече може да се похвали с диплома по бизнес. Освен това управлява собствена печеливша компания за недвижими имоти и бодибилдинг. След още 10 години вече е постигнал и световна известност в киното.

Животът му определено е бил доста динамичен, задъхан и интересен. Успехите не идват на готово, а за всичко се налага да се бори много. Ако сте любопитни да научите повече за неговата съдба и нещата, с които се е сблъскал, издателство Хермес предлага неговата автобиография Зов за завръщане на български език. Сензационното четиво ще се появи на родния книжен пазар през октомври.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha