Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Книги»
Печат

Сексологичен буквар

Снимка: Хермес

Колкото и на разкрепостени да се правят повечето хора у нас, остатъците от консервативното мислене на тоталитарния режим си казват думата и в днешно време. Сексът продължава да е тема табу за множество хора, а сексуалната култура в страната е съмнително понятие.

Както се казва, проблемите трябва да се търся някъде в началото. Дали ще възприемаме страстите под завивките просто като задоволяване на физическите си потребности, или като начин за доставяне на истинско удоволствие, зависи главно от възпитанието. А разговорите за секс между родители и тийнейджъри безсъмнено са много трудни.

Затова д-р Златко Илиев, който се занимава със сексология повече от 30 години, написа книга с основните съвети, които трябва да бъдат дадени на подрастващите - Сексологичен буквар. Целта на автора е да запълни поне малка част от празнината по темата, която съществува в българското училище.

На разбираем език и с богата илюстрация и схеми Сексологичен буквар разказва за устройството и функциите на половите органи, различните методи за контрацепция, венерически болести и как да се предпазят от тях. Тук ще намерите отговорите на куп въпроси, свързани със сърдечните вълнения – флирт, любов, изневяра, секс. А книгата може да е еднакво полезна както за младежите, така и за техните родители. 

Хермес, 9.95 лв

 

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha