Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Книги»
Печат

Фантастично приключение през времето

За да си припомним как се мечтае, издателство Егмонт България ще ни пренесе във фантастично приключенския свят на романа Вратата на времето. Книгата ще бъде в книжарниците от понеделник и дава заявка да ни предложи едно вълнуващо и незабравимо изживяване.

Мислено ще отидем в старото имение Вила Арго край английския бряг, където зад един стар гардероб откриваме мистериозна врата, криеща безброй тайни, немислими опасности и неочаквани изненади. А най-заинтересовани да разнищят загадката около нея се оказват 11-годишните близнаци Джулия и Джейсън и техният приятел Рик.

В основата на всичко стои ексцентричният и потаен предишен собственик на имението Юлисес Мур, призракът на който обитава къщата сподер Джейсън. Сестра му обаче има друго обяснение за нещата и смята, че брат й си въобразява. Именно тогава откриват тайнствената врата, за която не пасва нито един от ключовете.

Какво се крие зад вратата, защо някой се е опитал да я запечата и чудак ли е възрастният градина или крие нещо? Това са само част от въпросите, на които младежите ще потърсят отговор. Предлагаме ви да се включите в това интересно преживяване и сами да разплетете загадката.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha