Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Андреа и Akcent със съвместен проект

Снимка: Facebook

Андреа съобщи, че през март ще е готова песента й с група Akcent. Изпълнителката гостува в предаването Звездно, където разкри новината, с която зарадва феновете си. В парчето ще се пее на английски и арабски език и ще бъде с поп звучене. С този проект тя по категоричен начин потвърждава амбицията си да пробие на световната сцена.

Това ще бъде един от най-значимите проекти на изпълнителката, а и като цяло за българската музика. За първи път български изпълнител ще направи песен с толкова актуална и хитова група. Akcent са една от най-известните поп групи в света в момента, с безспорните си хитове My Passion, That's my Name и др.

Сред другите големи проекти на Андреа са парчетата с Mario Winans и Shaggy, за които трябва да бъде благодарна на румънеца Кости. По онова време тя беше част от групата му Sahara, с която направиха много концерти в различни страни. Половинката на Кубрат Пулев беше прекратила работата си с Кости, но наскоро стана ясно, че двамата отново подготвят съвместен проект.

Междувременно почитателите на Андреа с нетърпение очакват другите й нови проекти, сред които има песен от Alek Sandar, както и дуети с Индира Радич и рапъра Цвия.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha