Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Вяра Атова с още един акустичен концерт

Снимка: Facebook

Вяра Атова превръща в традиция акустичния си концерт, който с началото на новата година ще се проведе в София Лайв Клуб на 23ти януари /четвъртък/ от 22:00ч. Mузикантите, които ще се изяват с нея на сцената са Михаил Филипов - клавир, Иво Лобутанов - китара, Лазар Бенов - перкусии и Мария Тодорова - /народна певица/, и Симо Желязков - вокали.

След като на първия лайв имаше гост-изпълнители, сред които Орлин Павлов, Рафи и Нел, Вяра реши отново да покани приятели на сцената, като този път това ще бъдат обичани български актьори. Очаквайте дуетните й изпълнения, в компанията на Дарин Ангелов и Мона Недева. Ще чуете кавъри на любими световни хитове и авторски сингли, в акустичен вариант.

Вяра Атова е едно от актуалните имена на българската сцена като дълго време се изявяваше под псевдонима AV /Ей Ви/. Домомента изпълнителката има няколко авторски песни, сред които сингълът й The One достига четвърто място в MTV World Chart Express и е първата българска песен излъчена в румънския музикален канал – Music 1. Има колаборации с Били Хлапето и Young BB Young. Sofia Live Club 23.01.2014г. 22:00ч.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha