Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Дения Пенчева в колаборация със Славеите

Снимка: Diapason Records

Най-новият проект на Дения Пенчева бе презентиран днес в ефира на Фен ТВ. Става въпрос за видеото към Микс 2012, в който изпълнителката си партнира с популярната формация Славеите на Надка Караджова. Изпълнителката на Diapason Records залага на добре познатите песни Ерген деда и Петруно, пиле шарено, но ги поднася в напълно нова и различна интерпретация.

Нестандартният аранжимент е дело на Пламен Велинов, но за интересното звучене допринася и участието на едни от най-големиет имена в областта на фолклора. Формация Славеите се включва в Микс 2012 с виртуозните си изпълнения. Дения ги определя като изключителни и им е много благодарна, че са се включили в нейния проект.

Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, но самата Дения участвала активно с идеи за лентата. Това е първият студиен клип на певицата, като за снимките бил изработен специален декор. В лентата участват Славеите на Надка Караджова, както и Кирил Асенов. Актьорът се изявява пред камерата с тъпан, който е изработен специално за Горан Брегович. В клипа Дения сменя два тоалета, които е подбрала самата тя от нейни любими световноизвестни марки. Гримът във видеото е дело на Джули, а косите- на Стелияна.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha