Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Завърши лятното турне на ФЕН ТВ

Снимка: Иван Йорданов

 

Очаквано тази година лятното турне на Фен тв предизвика фурор сред любопитната публика. Такъв бе и последният от поредицата концерти в страната. Стадионът в гр. Перник за една вечер се превърна в "червения килим" на Кан. Миризмата на скъпи парфюми и ефектни тоалети подсказваше къде се провежда дългоочакваното събитие, поне за перничани.

Концертът започна с участието на утвърдени народни изпълнители като Ива Давидова, Дения Пенчева, Радостина Паньова и Румяна Попова. Водещи на събитието бяха Dj Дамян и Ваня, които изпълниха дуетната си песен Котето. Мъжката половина от изпълнителите на Фен тв в лицата на Ангел и Dillan вдигнаха на крака женската аудитория. Публиката имаше възможността да чуе новите парчета на Галя и Кристо, Йоанна, Миро, Десислава, Теди Кацарова, която освен с атрактивно поведение на сцената, ни изненада и с пищният си тоалет от пера.

Атмосферата във въздуха се промени след появата на ромския славей Софи Маринова, която провокативно бе заложила на дълъг червен тоалет. С дизайнерски подход могат да бъдат похвалени и тоалетите на Джина Стоева и Ивена, които успяха за пореден път да задържат вниманието на своите почитатели. Кулминацията на концерта може да се определи с появата на скандалния Азис, който екзалтира перничани до краен предел с изпълнението си облечен в потник на IRON MAIDEN. Такова бе и участието на Алисия и Теодора, които определено знаят как да вдигнат публиката на крака. 

Финалът на лятното турне постави Емануела, която излезе на сцената с предизвикателна жълта булчинска рокля, като впоследствие остана само по жълт корсет. Това бе и края на на лятното турне на Фен тв, което със сигурност няма да бъде и последно.

Всички снимки от концерта ще намерите в нашата Facebook страница!

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha