Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Зелената песен на България - едно различно музикално състезание

Снимка: bTV Radio Group

Стартира мащабният проект Зелената песен на България, който е по инициатива на радио N-JOY, Z-Rock и Jazz FM съвместно с Оперативна програма Околна среда и Министерството на околната среда и водите. Главната роля в Зелена песен на България е на слушателите на N-JOY, Z-Rock и Jazz FM радио. Те ще имат възможността да номинират любимите си групи и изпълнители за участие, като фаворитите, събрали най-много гласове, ще се включат в уникалния конкурс за нова българска песен.

Първият етап от проекта - периодът за номиниране на групи и изпълнители за участие, ще бъде 17 април-12 май 2013 година. Слушателите ще могат да посочват своите любимци като изпратят мейл на zelenapesen@njoybg.com за поп групи и изпълнители, на zelenapesen@zrockbg.com за рок бандите и на zelenapesen@jazzfmbg.com за джаз изпълнителите.

На 13 май 2013 година на живо в ефирите на N-JOY, Z-Rock и Jazz FM радио ще станат ясни имената на победителите – музикантите, събрали най-много номинации от слушателите. За участие в Зелената песен на България ще бъдат избрани общо 4 поп групи и изпълнители, 2 рок банди и 1 джаз формация или изпълнител. Те ще създадат парчета, които bTV Radio Group ще продуцира, а отново слушателите ще имат решаващия в избора на големия победител в конкурса.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha