Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Лазар Ангелов в новия клип на Лияна

Снимка: Facebook

Лияна ще зарадва почитателите си с най-новата си песен много скоро. Певицата залага на парчето Боли ме, чието видео ще бъде заснето в края на седмицата. Стиховете са на самата певица, а Мартин Биолчев се постара за аранжимента. Режисьор на лентата ще бъде Ники Скерлев, който в момента уточнява сценария на клипа.

В новото видео изпълнителката ще покаже по-изваяна фигура от всякога. През последните няколко месеца тя прекарва доста време във фитнес залата, която посещава всеки ден. Нейната треньорка Ирена е изключително доволна от резултатите, които двете постигнали за този кратък период. Лияна помислила и за женската част от аудиторията и избрала главната мъжка роля в клипа да бъде изпълнена от популярния фитнес модел Лазар Ангелов.

Певицата признава, че държала точно той да участва, защото имал уникално тяло. Тя оценявала атлетите като него, които успяват да постигнат толкова релефно тяло без помощта на анаболи. Лили държала около нея да има хора, които могат да послужат за пример и да проповядват този начин на живот.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha