Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Любовен сюжет в новото видео на Соня Немска

Снимка: Planeta

Най-новото видео на Соня Немска е към песента Оставам и вече се върти в ефира на телевизия Planeta. В нея певицата си партнира с турския изпълнител Фатих Кайхан и крайните резултати показват, че двамата не само са се сработили, но и си пасват като гласове. Песента е двуезична и в нея Соня пее на български, а Фатих - на турски език. Оставам е по композиция и аранжимент на Велислав Драганински, а за текста се погрижи Мариета Ангелова.

Видеото бе заснето в началото на август под режисурата на Людмил Иларионов-Люси. За целта изпълнителката отиде до Истанбул, където бяха осъществени снимките. По-късно в България бяха дозаснети още малко кадри със Соня, а също така и с двойката, която се включва в сюжета на лентата.

Става въпрос за Стоян Дудов и неговата приятелка Елица. Двамата се справят много добре с ролите си и успяват да пресъздадат истински скандал помежду си, но в края на видеото съдбата отново ги среща. Това не е първото видео, в което Стоян и Ели участват. Меломаните ги помнят и от видео на Теди Александрова, където обаче ги дават само за няколко секунди.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha