Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Мелиса се разделя с чалгата

Напоследък хип-хопът е много модерен у нас и представителите на жанра не спират да предлагат нови и нови мелодии. В тази връзка трябва да признаем, че представителите на поп-фолка много бързо се ориентират в променящата се среда и държат звученето им да е в крак с новите тенденции. Галена от години прави по някое друго денс парче, Джорджиа тотално се отказа от чалгата, Илиян пък пусна рап парче, а Ани Хоанг подготвя такова.

Следващата звезда от най-слушания жанр, която ще смени посоката, се казва Мелиса. Според нея почитателите на тази музика не слушат, а гледат предложенията им. Затова тя не успяла да покаже на какво точно е способна.

"Приятели, не мога да не ви споделя, че много скоро ще спирам да пея поп-фолк, влече ме друг стил музика, а целта е и аз да се чувствам добре. Хората не слушат поп-фолка, те го гледат, а аз искам да покажа гласовите си данни.

Скоро ще направя предпоследният си чалга клип-дуетът с Жоро Рапа - Увери ли се сама, след това още една песен и приключвам с поп-фолка. Мисля, че който ме харесва, ще хареса и решението ми", написа Мелиса в страницата си в социалната мрежа Facebook.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha