Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Мира атакува лятото с купонджийско парче

Снимка: Diapason Records

Мира е готова да вдигне градуса на настроението с най-новата си песен Лудите. След известно отсъствие изпълнителката на Diapason Records представя едно от най-горещите парчета в своята кариера. Проектът е по музика на самата певица. Текстът е дело на Лора Димитрова, а аранжиментът – на Румен Илиев. Песента Лудите е супер купонджийска и призовава всички да се отдадат изцяло на забавлението.

Според изпълнителката сега е най-подходящото време да се пусне такова парче, защото всички са много притеснени от тежката икономическа ситуация, в която живеем и е нормално повечето хора да са под стрес. С тази песен Мира иска поне за 3 минути да успее да накара хората да се откъснат от проблемите и да се отпуснат напълно.

Стилът, в който е парчето Лудите, е типичният за Мира. Тя признава, че има и други готови проекти, но избрала да заложи точно на този, тъй като феновете й отдавна настоявали да направи песен с такова звучене. Публиката е свикнала да я свърза с купонджисйки песни и много нейни почитатели изразили желанието си да направи такъв проект. С Лудите тя се надява да е отговорила на очакванията на аудиторията.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha