Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Ново откритие на Diapason атакува с песен и видео

Снимка: Diapason Records

Ашли е най-новото попълнение в каталога на Diapason Records. Младата изпълнителка бе избрана на кастинг, проведен от музикалната компания през изминалата година.

В началото на 2014 талантливата певица е готова да представи дебютния си проект, озаглавен Ще остана. От съвсем малка Ашли мечтае да стане певица. Още като дете започва да изпълнява фолклорна музика и участва в множество конкурси с народни песни. След това завършва НУФИ – Широка лъка с профил Народно пеене, а в момента е студентка в СУ Климент Охридски със специалност Поп и джаз педагогика.

Желанието й да стане професионален артист я отвежда на кастинг за нови изпълнители, организиран от Diapason Records. Там впечатлява журито с таланта си и е избрана сред десетки други кандидати. Веднага получава предложение да сключи договор с компанията.

Броени месеци след конкурса Ашли е готова да атакува голямата сцена и да предложи на публиката своя дебютен проект Ще остана. Парчето на младата изпълнителка е по музика и аранжимент на албанския хитмейкър Ардиан Кастрати, а текстът е на Веселин Веселинов.

Видеото е режисирано от екипа на Front Line Cinema. Стайлингът е на Мериам, а гримът и косите са дело на Мария Господинова.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha