Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Сензацията Адел и на бг пазара

Снимка: Анимато Мюзик

 

Все по-комерсиалните предложения на музикалния пазар в последните години ни накараха да мислим, че е настъпил краят на ерата на големите звезди, чиято слава продължава години наред. Новата сензация в тези среди – 23-годишната британска певица и композитор Адел, тотално преобърна представите на критиката и публиката за сценичен успех.

По тази причина Анимато Мюзик пусна на българския пазар кирилоезичната версия на нейния втори албум 21, представен през миналата година. За много кратки срокове той счупи рекордите по продажби – 5 млн копия само в Щатите. Заглавието е сертифицирано 10 пъти с платинен статус и е второто за последните 40 години, което не слиза от първите места в тематичните класации в продължение на 5 месеца.

Очаква се и у нас да предизвика огромен интерес, макар че българите са свикнали да се забавляват с пиратски копия. Разбира се, това също е някакъв вариант, но ако държите на доброто качество, ви съветваме да заложите на оригинала, които излиза с медийната подкрепа на Дарик радио, телевизия The Voice и радио Magic FM. В него ще чуете тринайсет парчета, сред които хитовете Rolling In The Deep и Someone Like You.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha