Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Соня Немска засне най-мащабния си клип до момента

Снимка: Planeta

Соня Немска засне най-мащабния видоклип в музикалната си кариера до момента. Лентата към песента Кой сега е номер 1 бе заснета през уикенда и в нея участват над 100 души масовка. Това е втори проект, за създаването на който Соня Немска се довери на хитмейкъра Оцко и поетесата Мариета Ангелова, създатели на хита Правена съм за ръцете ти. Песента е с модерно денс звучене, в която се преплитат и характерни мотиви от българския фолклор.

Певицата призна, че за такава песен е мечтаела от доста време, но чак сега й е дошло времето. Парчето е специален поздрав за победителите във всички сфери на живота. Блондинката не крие, че е вложила всичко от себе си в реализацията на този проект, още повече, че клипът е заснет в родния й град Панагюрище.

Освен Соня Немска, специално участие в клипа взима и мажоретен състав към СОУ Нешо Бончев, в който танцува и дъщерята на обичаната изпълнителка - Рая. Разнообразните кадри се допълват и от участието на двойка народни танцьори, циркови артисти, футболен клуб Оборище и много пироефекти.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha