Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Соня Немска засне новия си клип в Истанбул

Снимка: Facebook

Соня Немска много скоро ще представи на меломаните най-новата си песен. Парчето е озаглавено Оставам и в него пее в дует с популярния турски изпълнител Фатих Кайхан. Автор на композицията и на аранжимента е Велислав Драганински. Текстът е поверен на Мариета Ангелова. Песента е двуезична и в нея Соня пее на български, а Фатих - на турски език. Соня издаде, че мелодията е бърза и динамична и в нея има вплетени типични турски инструменти и цигулки.

Видеото към парчето вече е заснето, като снимките бяха осъществени в Истанбул. Лентата е под режисурата на Людмил Иларионов-Люси. Предстои да бъдат заснети още малко кадри със Соня, които този път ще бъдат реализирани у нас.

Актуалната песен на певицата - Правена съм за ръцете ти, е един от най-големите хитове за тази година. изпълнителката е безкрайно щастлива от този факт, но в същото време това носи и голяма отговорност, защото няма право да пусне по-слаба песен. Тя обаче обещава, че Оставам ще бъде също толкова успешна, защото има голям хитов потенциал.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha