Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Топлес диджейката Milana в новия клип на Валя

Снимка: Planeta

През изминалото лято се заговори, че Валя подготвя музикален проект с екип от чужбина. Новината бе потвърдена официално днес от фирма Payner. Много скоро в ефира на телевизия Planeta ще се завърти най-новата англоезична песен на Валя, която е озаглавена Gimme Some More. Тя е с участието на Steven James и световно известната топлес диджейка Milana, която е позната с голите си и нестандартни партита по целия свят. Мартин Димитров е автор на музиката, текста и аранжимента на парчето.

Валя разказа, че с екипа започнали да работят по този проект още през лятото. Тя е доволна, че най-накрая песента е готова и много скоро ще бъде представена на меломаните. Валя допълни, че Gimme Some More е нещо много по-различно от това, което е правила до момента. Не пропусна да благодари на целия екип, с който е работила по парчето и най-вече на Steven и Milana, че са се съгласили да направят този съвместен проект.

Това не е първото англоезично парче на изпълнителката. През 2011 тя предложи на феновете си парчето Make Me Crazy, което бе прието много добре от тях. Певицата не се затруднява с ипълнението на такъв тип песни, защото владее почти перфектно английския език.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha