Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Яница модерна и предизвикателна в новото си видео

Снимка: Gossip.bg

Най-новото видео на Яница е към песента Задръжки и вече е в ефира на телевизия Planeta. Парчето е включено в новия албум на изпълнителката, който излезе наскоро. То е доста ритмично и танцувално, а любителите на огнените ритми вече го определиха като свой фаворит.

Лентата е имиджова и в нея певицата сменя няколко визии, които са много модерни, а някои от тях са и доста предизвикателни. Яница винаги е изглеждала перфектно в своите клипове и този път отново успя да впечатли почитателите си. Те веднага я поздравиха за хубавия клип и за начина, по който изглежда в него.

Безспорно кариерата на Яница в последно време върви много добре и тя успя да си извоюва една позиция, на която вече доста време се задържа. Още преди време изпълнителката заяви, че тези нейни успехи се дължат най-вече на това, че е успяла да намери точните песни. Тя отдаде значение и на дуетите й с DJ Живко Микс, които са едни от най-големите хитове в нейната кариера, а и като цяло в жанра. Двамата много си пасват и публиката явно ги харесва като сценични партньори, защото съвместните им изяви винаги се радват на голям успех.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha