Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

DJ Цеци Лудата глава и DJ Галка в екшън драма

Снимка: Diapason Records

DJ Цеци Лудата глава и DJ Галка стартират Новата година с дългоочаквания си проект Верен е слухът. След известно отлагане от днес видеото вече се върти в ефира на ФЕН ТВ. Песента е авторска композиция на двамата диджей. Текстът е поверен на поетесата Мариета Ангелова.

Премиерата на лентата трябваше да се състои още в края на миналата година, но нагли крадци, които отмъкнаха финалния вариант на клипа от колата на изпълнителите, провалиха плановете им.

В крайна сметка всичко завърши благополучно и клипът Верен е слухът вече е на екран. Сценарият на видеото, режисирано от N-Team, е замислен от диджейската двойка. Разказва се как лирическата героиня хваща своя любим да си разменя телефония номер с момиче в нощен клуб. Напук на това, тя му изневерява с негов много близък приятел.

Кулминацията настъпва, когато той се прибира от работа и ги хваща в леглото. Цеци толкова се увлякъл от ролята си, че когато дошъл ред на тази сцена, започнал да троши предмети в хотела, където снимали. Това не било предварително договорено с управителите. Естествено, Цеци и Галка си платили щетите.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha