Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Solar Summer Festival взриви Несебър

 

Всички почитатели на електронната и хаос музиката миналия петък и събота бяха в крайморския град Несебър за най-яркото денс събитие за лятото. Най-големите звезди в този стил – Tiesto и David Guetta, разтърсиха стадиона между Несебър и Слънчев бряг. Събитието беше с начален час 21:00 часа, но още от 19:00 започна да се събира нетърпелива тълпа, очакваща своите любимци.

Организаторите се бяха погрижили за всичко, като на терена освен сцената имаше разположена и голяма диско топка, две малки платформи за танцьорите и два бара за напитки. Пространството беше покрито със специална настилка, поръчана от Белгия, за да не се съсипва тревната площ.

Подгряващ DJ беше Juan Alvarez, които подготви публиката за излизането на големите звезди. В 02:00 часа след полунощ се чу оглушителен тътен и Titanium на Guetta и Sia накара всички да избухнат и да затанцуват. David пуска до 05:00 часа, като през цялото време беше невероятно усмихнат и весел. Той бе за първи път у нас, но споделил с организаторите, че иска да гостува и догодина. Експлозията от емоции дойде тогава, когато самият той се качи на диджейският пулт и затанцува. Тук беше и премиерата на новото му парче със Sia-She Wolf.

Светлинните ефекти, огньовете и фойерверките внесоха допълнителен заряд и красота в изпълнението на знаменития французин. Tonight Gonna be a Good Night и Somebody That I Used to Know бяха само част от хитовете, с които зарадва многобройните почитатели в Несебър.

На 28 юли пък Tiesto показа защо е DJ номер едно в света на електронната музика. С хитове като Make Some Noise ft. Ben McInerney of New Navy, Tiеsto & Wolfgang Gartner – We Own The Night ft. Luciana, Maximal Crazy Tiesto потопи всички в уникалния си саунд. Диджеят пристига у нас много болен, но въпреки това пуска до 05:00 часа сутринта.

Над 15 хил. души станаха свидетели на невероятния фест и всички те никога няма да забравят тези прекрасни две вечери, а за феновете на жанра предстои Spirit of Burgas, който също обещава незабравими емоции.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha