Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Алфредо Торес в Дървото на живота

Снимка: Facebook

Кубинският танцьор Алфредо Торес, когото гледаме като жури в риалитито Dancing Stars по Нова ТВ, е новото попълнение в историческия сериал на TV7 Дървото на живота. И макар появата му именно в тази продукция да изглежда странно за зрителите, по-добре да видим резултата, преди да правим заключения.

Задачата му в поредицата е да се превъплъти в музиканта Уилям. Съвсем естествено, предвид годините, в които се развива действието, видът му шокира всички жители на града. Той и колегите му музиканти, които са приятели на покойния Асен (Йосиф Сърчаджиев) и съпругата му Петруна (Мария Каварджикова), обаче ще променят съдбата на рода Вълчеви.

Междувременно конфликтите в семейството не само че не спират, а дори се задълбочават. А основният проблем е, че всеки прави собствени планове за бъдещето, без особено да се съобразява с мнението на останалите. Панто (Владо Карамазов) официално иска ръката на Евдокия (Анастасия Ингилизова), а любовта на брат му Йордан (Христо Шопов) към Азра (Александра Лопес) е на път да бъде разкрита.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha