Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Бобо заминава за Африка

Снимка: "За ден"

Преди няколко дни ви разказахме за новото приключенско риалити, което bTV ще предложи на зрителите тази есен - Африка: Звездите сигурно са полудели. Водещи на предаването ще са бившата моделка Яна Грудева, която видяхме в различни други формати, и доскорошният репортер Антон Хекемян.

Вече са ясни и първите двама от 15-те участници, които ще заминат за горещия континент, за да се впуснат в истинско приключение за около два месеца. Авантюристите са рапърът Бобо и журналистът Георги Тошев.

"Вълшебната думичка беше Африка. Това ми е мечта още от малък и ето, че ми се отвори една възможност. Нямам никаква идея какво ме очаква там. Хората, които организират това риалити, нарочно ме държат в неведение, за да може да съм максимално изненадан, което е готино. Аз обичам изненадите", обясни Бобо в интервю за bTV

Георги Тошев също призна, че очаква с нетърпение да замине, но не се готви за това, което го очаква там. Компания ще им правят още писател, учен, други музиканти и авантюристи, които ще подложат на изпитание не само своята ловкост и сила, но и съобразителност и интелигентност. 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha