Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Бориса и Александър Сано влизат в Къртицата

Снимка: Facebook

Вече са ясни имената на още двама участници в Къртицата 2: Разтърсване - Бориса Тютюнджиева и Александър Сано. Двамата ще се впуснат в битката за 250 хил. лв. и в напрегнатата детективска игра по разкриване на Къртицата.

Бориса е успешен български модел и лице на телевизионната игра Следващият, моля. На пръв поглед красавицата изглежда крехка и невинна, но вероятно участието й в холивудския хорър филм Погрешен завой е достатъчно да я направи конкурентна на останалите участници. Със своята кариера Бориса е доказала, че за нея няма невъзможни неща. Тя притежава собствен лейбъл, получавала е наградата за най-добре облечена светска личност, лице е на международна компания и какво ли още не. Освен това видимо е в добра физическа форма и ще се справи с предизвикателствата във формата.

Александър Сано пък е едно от най-обичаните лица от родния екран. Феновете му си спомнят и изявите му с бандата Братя Мангасарян. Той е мъж с много професии - актьор, композитор, певец, телевизионен водещ, преподавател, дизайнер и др. Показал е, че го бива в много неща и със сигурност ще бъде един от силните участници във формата.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha