Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Братя Чувкови правят тийн сериал

Снимка: БНТ

Продуцентите на TILT братята Чувкови дават шанс на амбициозни тийнейджъри да си пробият пътя към Малкия екран. Това може да стане като се пробвате на кастинга за лица за младежкия сериал на БНТ Escepe. В случай че не се притеснявате от светлините на прожекторите и от обективите на камерите, тогава смело напред.

Подробности за начина на записване можете да намерите на сайта www.escapefilm.bg. Там ще трябва да се регистрите (до края на месеца), като накратко разкажете за интересите си. После трябва да изберете жант – комедия или драма, да научите един текст и да качите свое видео, не по-дълго от 2 минути. Като допълнителен бонус ще можете да видите останалите претенденти в специална секция.

А що се отнася до сериала, засега издават само, че ще се излъчи в 12 едночасови епизода и актьорите ще са между 16 и 25. Образите са модерни и готови на всичко. За да успеят обаче, трябва да се изправят пред най-големите си страхове. В търсене на своя път могат да излязат извън контрол, точно както се случва с днешните младежи, с техните родители и преподаватели.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha