Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Внукът на Тато влиза в действие

Снимка: TV7

Внукът на коминистическия лидер Тодор Живков - Тодор Славков, официално започва да си търси съпруга ден преди началото на учебната година. Дългоочакваният старт на риалитито Х Милионер търси съпруга ще предложи на Малък Тошко куп красавици, измежу които да избира за сериозна връзка. Какви въпроси и изпитания им е подготвил, за да открие истинската дама на сърцето си, предстои да стане ясно много скоро, но за да не е задачата му съвсем трудна, Супер Бианка ще се притече на помощ в ролята на водещ на коментарните предавания.

Имайки предвид участието на Славков във VIP Brother преди време, със сигурност епизодите ще бъдат доста забавни, гарнирани с типичния за Тодор леко хаплив, а понякога банален хумор. За финала на шоуто от екипа обещават да поднесат специална изненада на феновете. Е, за нея ще трябва да почакаме още повече.

Две седмици преди началото на формата TV7 пусна първата видеовизитка на Татовия наследник. Съдържанието й едва ли ще изненада някого, защото вече знаем, че трудно остава сериозен. Така и в краткото филмче си личи, че представянето без излишно хихиане е непосилна задача. Но това клипче било само част от цяла серия видеовизитки на главния герой, който постепенно щял да се представи на зрителите, провокиран от стотиците въпроси, които получавал ежедневно в социалните мрежи.

Ако синът на Иван Славков и новото му начинание са сред темите, които ви вълнуват, тогава непременно трябва да посетите страницата на предаването във Facebookкъдето ще откриете актуална информация. Другата възможност да задоволите любопитството си е на специалния сайт на формата.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha