Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Готови ли сте за нова порция екшън Под прикритие?

Ето че най-накрая дойде моментът за началото на дълго чакания четвърти сезон на хитовия сериал Под прикритие. Официалният старт е тази вечер от 20:45 по БНТ1 и освен много екшън, престрелки и експлозии, предстои да видим как се е справил Марина Вълев-Куката като сценарист.

Любимите гангстери Иво (Захари Бахаров), Джаро (Михаил Билалов), Куката (Мариан Вълев) и техните преследвачи Мартин (Ивайло Захариев) и инспектор Попов (Владо Пенев) се завръщат. Компания обаче ще им правят и новите попълнения – героите на Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и Йоанна Темелкова, както Gossip писа преди време.

От екипа на поредицата издават, че ще видим екшън сцени от световно ниво, а операторите ще наблягат на детайлите. Сюжетът ще заложи на повече драма, кръв и напрежение, както и съвсем реален риск за актьорите, които сами правели каскадите си. Битката между добрите и лошите, естествено, продължава, но вече ще излезе извън пределите на България.

Ивайло Захариев повдигна завесата, че в четвъртия сезон една от интересните теми е каква ще е ролята на героя му Мартин, след като вече не е под прикритие. Програмният шеф на БНТ 1 Севда Шишманова пък издаде, че е автор на идеята за появата на Ния Туджарова. Също така призна, че от четвъртия сезон на сериала зависи Под прикритие да има дълъг живот.

Според първоначалните планове четвъртият сезон трябвало да е последен, но предвид досегашния успех, може и да има продължение. Все пак сюжетът предизвика интерес не само у нас, а и в още над 70 места по света – Латинска Америка, Индия, Пакистан, Китай и куп други. Сред най-новите държави са Израел, Русия, Украйна, Казахстан, Македония, Никарагуа, Панама и Пакистан. Вече има заявен интерес и от канали в САЩ и Близкия Изток, а също така правата вече са откупени и от турска компания, само че сериалът може да бъде сниман и в местен формат, след края на излъчването на българския оригинал.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha