Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Готови ли сте?! Къртицата започва в понеделник

След огромния наплив за новия сезон на риалитито Къртицата - 10 хил. регистрирани кандидати, екипът на шоуто вече е подбрал най-интересните кандидати. Кои са те, ще видим този понеделник в програмата на TV7, когато стартират новите епизоди. Голямата изненада ще е кинозвездата и бивш футболист Вини Джоунс, за когото се заговори, че холивудските му продуценти не му позволявали да идва в българското шоу.

"Истината е, че той много се кефи на формата, гледал го е в Америка и хареса идеята", разказа водещият и продуцент Андрей за Вини Джоунс.

Идеята за новите епизоди е да се превърнат в екшън филм, в който Къртицата непрекъснато да бъде преследвана. За да бъде още по-интересно, този път Базата ще е по-голяма, ще има много повече места, на които участниците да се крият. Арената, която строят навън, пък е колкото половин стадион.

Както вече стана ясно, от понеделник ще гледаме Александър Сано-Косъма, Бориса Тютюнджиева, Роксана, Ивайла Бакалова, Евгени Иванов, Илиян Киряков. Това шестте родни звезди, които ще се впуснат в предизвикателствата на шоуто и ще се конкурират с девет непопулярни личности.

"Миналата година повечето договори със звездите бяха специфични. Този път всички влизат с равни права с всички останали - т.е. с никакви права. Освен това няма да имат осигурени храна и удобства, а ще трябва да ловуват за тях. Дава им се набор от оръжия и те трябва да си застрелят храната", обясниха още продуцентите.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha