Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Дения Пенчева демонстрира кулинарни умения по Агро ТВ

Снимка: Diapason Records

Дения Пенчева ще бъде специален гост в предаването Кулинарни авантюри на 29 март (събота) от 11:30 часа по Агро ТВ. Младата фолклорна изпълнителка ще покаже, че освен на сцената се справя перфектно и в кухнята.

Чаровната певица покани в дома си екипа на телевизията, за да разкрие неподозираната си страст към кулинарията. Тя ще изненада всички зрители с майсторско приготовление на две блюда.

Освен, че ще приготви вкусни ястия, фолклорната изпълнителка ще разкаже пред водещата Ема всичко актуално около себе си. Атрактивната Дения Пенчева ще запознае зрителите на медиата със своята академична подготовка, която е доста солидна, въпреки крехката й възраст. Тя ще сподели още любопитни факти за разностранните си занимания и своите бъдещи амбиции.

Гледайте Дения Пенчева в предаването Кулинарни авантюри на 29 март (събота) от 11:30 часа по Агро ТВ или в сайта на медиата www.agrotv.bg
Ако пропуснете премиерата, вижте повторенията на 1 април (вторник) от 21:00 часа или на 3 април (четвъртък) от 10:30 часа.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha