Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Диляна Попова учителка в нов сериал на bTV

Снимка: Facebook

Диляна Попова отново ще радва феновете си от телевизионния екран. Чаровната актриса ще играе в нов български сериал, в който участие ще вземат  Юлиян Вергов, Карла Рахал, Георги Кадурин и други познати актьори. Те ще са част от новата продукция на bTV Секс, лъжи и музика. Поредицата, която е създадена от екипа на Стъклен дом, трябва да стартира тази есен. Секс, лъжи и музика обещава да е романтична драма, вдъхновена от живота на младите хора в България.

Георги Кадурин ще се превъплъти в образа на властен директор на гимназия и ще следи стриктно за безупречния й имидж. Диляна Попова ще се грижи за добрата спортна форма на тийнейджърите, които се захласват по нея, а Карла Рахал ще ги учи на музикална култура. Юлиян Вергов пък ще влезе в образа на сексимвол, който е обожаван и от ученички, и от колеги.

В сериала зрителите ще станат свидетели на приятелството, любовта, секса, конкуренцията, предразсъдъците, интригите и борбата за надмощие, които са част от живота на 15-годишните, а също и на техните родители и учители.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha