Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Любо Киров е последният ментор в X Factor

Снимка: Нова ТВ

Изглежда журито във второто издание на най-успешното музикално риалити у нас - X Factor, ще бъде в напълно нов състав, като изключим Мария Илиева. Преди дни стана ясно, че компания при оценяването ще й правят Саня Армутлиева и Заки от Авеню. Последният, който ще се нагърби с отговорната задача да дава ползни съвети на младите таланти, ще бъде Любо Киров, когото помним от група Те. 

"Откривам себе си във всеки, който преследва мечтите си!", казва изпълнителят.

И ако някой се съмнява в постиженията му на музикалната сцена, само ще отбележим - Най-добър текст за 2013 г, Най-добър изпълнител на годината (2012 г.), Най-добра песен (2007 г.), четири пъти носител на наградата Най-добра група, над 150 авторски песни, както и три пъти заслужено присъствие в световните класации. И макар че в последните години не е сред най-активните лица на сцената, той не спира да създава музика не само за себе си, но и текстове за свои колеги.

Любо вече има опит на съдийското място в X Factor, защото в първия сезон за кратко изпълняваше тази функция. Този път обаче обещава да предава знанията си на по-младите през целия формат. 

"Истинският артист трябва да е готов за всичко по пътя си. Необходим е не само талант. Важен фактор е силата на характера, личността и да имаш какво да кажеш на другите, когато си на сцена – да предадеш истините, в които вярваш! Да обичаш музиката е само началото на пътя. Излъчването носи достатъчно начална информация за човека. Бъдеща звезда може да бъде този, който успее за малкото време, което има, да те накара да не свалиш вниманието си от него. Потенциалът обаче има нужда да се развива", казва Любо.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha