Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Мария Игнатова и Алекс Раева лица на X Factor

Както стана ясно наскоро, музикалното риалити X Factor се завръща в родния ефир през есента по Нова ТВ. Тази година негови водещи ще са дуото Мария Игнатова-Алекс Раева. Двете си партнираха като водещи и в шоуто България търси талант.

Междувременно стана ясно, че започват кастингите за издирване на най-талантливите млади музиканти у нас. В продължение на 11 дни те ще преминат през Велико Търново, Варна, Бургас, Пловдив и София, като първото прослушване ще е следващата седмица. Идеята е вторият сезон на предаването да обхване много по-широк кръг от аудитория и да се опита да привлече както тийнейджърите, така и техните семейства към формата, обясни продуцентът Маги Халваджиян в Здравей, България. 

Кастинги:

Велико Търново – 16 юли, Гранд хотел Янтра, Шарлопов хотелс

Варна – 18 и 19 юли, Фестивален и конгресен център-Варна

Бургас – 20 и 21 юли, хотел Аква

Пловдив – 24 и 25 юли, хотел Новотел 

София – 26, 27, 28 и 29 юли (допълнителна информация за мястото ще бъде обявена скоро)

Изисквания:

Кандидатите могат да се запишат за участие на място или предварително на сайта. Ще бъдат допуснати всички, които смятат, че притежават X Factor, но те трябва да носят със себе си документи за самоличност. Необходимо е да са над 18 години, а ако са по-малки, трябва бъдат придружавани от родител или настойник. Всички претенденти трябва да са подготвили по две песни, а ако желаят, могат да се опитат да впечатлят оценителите и с изпълнение на музикален инструмент, както и с артистично облекло и изпълнение или шумно подкрепление от страна на приятели.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha