Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Много изненади във втория сезон на Гласът на България

Снимка: bTV

Вторият сезон на музикалното шоу Гласът на България стартира на 11 февруари в ефира на bTV. Продуцент на предаването е bTV, изпълнителен продуцент е bTV Studios, а творчески продуцент - Седем осми. Тази година състезанието ще бъде още по-вълнуващо, а за това ще допринесат и треньорите. Във втория сезон на шоуто треньори са Данчо Караджов, Преслава, Вики Терзийска и Миро. Тяхната задача няма да е никак лесна, защото те отново ще трябва да избират талантите в своя отбор без да ги виждат, а само по качествата на гласа им.

Водещ на Гласът на България отново е DJ Мартен Роберто, който ще преведе състезанието през основните му етапи - кастинги на тъмно, двубои и концерти на живо. Името на ко-водещия се пази в тайна за момента. Появи се информация, че това ще бъде талантливата Дивна, но засега не е официално потвърдено.

Вторият сезон ще поднесе много изненади на зрителите. Битката ще бъде още по-оспорвана, а съревнованието между треньорите - напълно непредвидимо. Най-добрите гласове ще се състезават не само за титлата Гласът на България, но и за специална награда, предоставена от bTV.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha