Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Моделът Иво Аръков зет на Стефан Данаилов във Фамилията

Снимка: bTV

Тази пролет 24-годишният актьор и модел Иво Аръков ще влезе в ролята на зет на Стефан Данаилов в най-новия сериал на bTVФамилията. Рамо до рамо с великия актьор, младият талант ще разкрие пред зрителите тъмните тайни на едно от най-влиятелните, но и най-покварени семейства в България.

Иво Аръков има зад гърба си осем театрални роли, сред които в постановките Когато дъждът спря да вали и Криминале 2D в Младежкия театър, Козата или коя е Силвия? в Народния театър и др. Участвал е в лентата Кецове, работи активно като модел, а преди време го видяхме и като водещ в ефира на TV7. Свири на пиано и китара, практикува бойни изкуства и екстремни спортове.

Съвсем скоро зрителите на bTV ще могат да го видят в ролята на Тони в дългоочакваната драма Фамилията. Десет години по-възрастният от него персонаж е съпруг на Лора (Яна Маринова). Влязъл изведнъж в семейството на крупни бизнесмени, той го приема като свое и му се посвещава напълно, което покварява душата и живота му. Тони е вярното куче и довереник на героя на Стефан Данаилов (Борис) – не само заради своята отговорност и изпълнителност, но и защото са обединени от тъмна тайна. Чувства се в свои води в света, създаден от Фамилията, но висша ценност за него са патриархалното семейство и религията.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha