Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Музикална академия отряза световна звезда

Стартът на първото авторско музикално риалити у нас - Музикална академия, наближава и продуцентите Иван и Андрей започнаха да издават все повече подробности за формата. Едно от най-любопитните неща е фактът, че отказали на британската певица Ким Уайлд да влезе в шоуто. Първоначалната им идея била да я вкарат в предаването и затова се свързали с нейните мениджъри, на които обяснили за своята идея. За тяхна изненада, получили положителен отговор.

Ким искала да прекара в България една седмица, като пет дни щяла да бъде в Академията. Освен това нямала специални изисквания, а хонорарът, който пожелала, бил съвсем нормален и посилен за една родна продукция. Докато вървяла кореспонденцията с нея обаче, предаването заживяло свой собствен живот и в крайна сметка екипът решил да акцентира върху българските таланти.

Така следващия вторник ще видим как отдавна наложени звезди като Етиен Леви и Калки ще се противопоставят на изключително актуалните в момента Криско и Поли Генова. За внимание обаче ще се борят и няколко неналожили се все още музиканти. Изпълнителите ще са разделени в три групи по петима и ще трябва да се борят освен за одобрението на публиката, също и за това на журито - Фънки, Люси Дяковска, Георги Христов и Здравко от Ритон.

Участниците ще живеят заедно в една къща, където ще репетират и ще се готвят за големите концерти. Подредбата след всяко представяне ще е от изключителна важност за тях, защото от това ще зависи седмичният ми бюджет и съответно атрактивността на следващата им изява. Победителят ще печели по 5000 лв., а последният ще разполага само с 400 лв., с които да покрие битовите си разходи, както и тези за прически, гримове, балет и т.н.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha