Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Нина Добрев с две роли във втория сезон на Дневниците на вампира

Снимка: bTV

Зрителите на bTV ще имат възможност да проследят втория сезон на превърналия се в култов по цял свят сериал Дневниците на вампира. Поредицата ще се излъчи на 7 и 8 февруари от 00:00 часа, а от 11 февруари, понеделник – всеки делничен ден от 23:30 часа.

Във втория сезон на Дневниците на вампира талантливата българска актриса Нина Добрев ще се превъплъти едновременно в персонажите на Елена и Катрин, между които освен вражда съществува и роднинска връзка. Произходът на Добрев вдъхновява създателите на поредицата и те решават да дадат български корени на злата Катрин. За да бъде автентичен сюжетът, част от сцените са заснети на български език.

Друга интересна подробност за зрителите на bTV ще бъде и участието на актрисата Миа Кършнър, която е наполовина българка и също живее в Канада. Тя ще изиграе истинската майка на Елена.

Сюжетната линия, позната от първия сезон на лентата, става все по-заплетена със завръщането на подлата Катрин, чиято поява ще причини сътресения в отношенията между Стефан, Елена и Деймън. Нови и неочаквани приятелства ще бъдат фалшифицирани, съюзници ще станат врагове и ще бъдат разбити сърца. Освен това Стефан и Деймън ще бъдат принудени да се изправят срещу един общ враг, по-зловещ и демоничен, отколкото някога са вярвали, че е възможно.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha