Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Нови персонажи и гост-звезди в петия сезон на Столичани в повече

Снимка: bTV

Петият сезон на сериала Столичани в повече ще стартира съвсем скоро в ефира на bTV. Ново начало, нови герои, още по-комични и на моменти изключително крайни ситуации очакват героите в новия сезон на хитовата поредица. Историите на двете враждуващи семейства – Лютови и Чеканови, отново ще има с какво да изненадат както самите тях, така и зрителите на медията.

Новият сезон ще зарадва всички не само с обратите в живота на героите и произтичащите от тях забавни истории, но и с появата на много нови и обичани лица. Гости в Извор и в живота на неговите жители ще бъдат Христо Стоичков, Йорданка Кузманова, Ралица Паскалева, Гергана Дончева, Даниел Цочев, Стефания Кочева, Атанас Михайлов и други.

Още в първите епизоди ще станат очевидни финансовите затруднения на двете семейства, които бяха брутално измамени в края на предходния сезон от френския инвеститор Доминик. Нещастието на едни обаче ще се окаже късмет за други, а кой ще бъде облагодетелстван от ситуацията, ще стане ясно в предстоящите серии на хитовия сериал. 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha