Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» ТВ»
Печат

Очакват ни развръзки в Седем часа разлика

Снимка: bTV

Тази есен bTV, освен че ще ще търси Къде е Маги?, ще ни представи и драматичните развръзки в третия сезон на сагата Седем часа разлика. Засега конкретната дата на старта на новите епизоди все още се пази в пълна тайна, но от медията засилват напрежението, повдигайки част от завесата на сюжета.

Последният сезон, който гледахме през пролетта, определено разтърси представите ни за този жанр, защото бе силно примесен с криминални елементи и екшън изпълнения. Припомняме, че историята остави приятелите от детинство - корумпираната съдийка Таня Стоева (Ваня Цветкова) и мафиота Милото (Калин Сърменов), в много сложна ситуация. Сега Михаил Михайлов трябва да реши дали да повярва на голямата си любов, или да предпочете обяснението на събитията, което менторът им Коцев (Максим Генчев) дава. 

Другата интересна линия в продължението на поредицата ще е свързана с разследването, което синът на Милото Роки (Тони Минасян) продължава заедно с прокурор Иванов. Двамата ще тръгнат по следите на татуировките, които Мая Стоева (Боряна Братоева) видя в нощта, когато я пребиха и изнасилиха. Дали виновникът наистина е братът на фитнес интруктура Миро - Слав, или е просто въпрос на съвпадение? Може би в разплитането на тази история ще помогне новият герои в сериала - бащата на Миро и Слав, изпълнен от Любо Чаталов.

Другата сюжетна линия, която ни пренася на територията на Щатите, също ще се развива доста активно. След изчезването на Боян Стоев (Малин Кръстев) неговата любима Цвета (Линда Русева) е напълно отчаяна. Распутин (Юрий Ангелов) пък започва да издава своите тайни и намерения, докато Нина Роси (Алекс Раева) открива златна възможност да се възползва от разкритията.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha